WordPress telepítés “Hogyan” videó

A videó legtöbb részének megtekintéséhez érdemes teljes képernyős módra váltani
Hossz:kb 15p
Amennyiben rövid ugrásokat szeretnél tenni, a videóba klikkelés után nyomd le a kurzorok (nyilak) közül megfelelő irányút..

*Video:wordpress telepítése

9 hozzászólás a(z) “WordPress telepítés “Hogyan” videó” bejegyzéshez

 1. Nem kell félni tőlem, nyugodtan írjatok véleményt,kritikát stb
  szerk: most látom, hogy kissé elavult a “milyen nap van ma” beépülő és nem engedte elküldeni a hozzászólásokat.. kikapcsolva.. mostantól viszont írjatok bátran :) ha nem ide akkor a support.hgrg.info-ra ha bármi kérdés van!

 2. Do not be afraid of me, feel free to write an opinion, criticism, etc. Edit: now I see that the slightly out of date "what day is it" plug and refused to send in comments .. Off .. However, feel free to write now:) if you are not here to support.hgrg.info on if you have any questions!

 3. Szia!

  A wp fórumon beszéltünk nemrég. Máskor ha valaki elakad kicsit a telepítésnél, csak linkeld be ezt a videót.
  Nem most telepítettem először wp-t, de elakadtam a mysql-s dolognál. A videó alapján kipróbáltam azt, hogy a szerverre bíztam a wp-config-ot. Sikerült. :)

  Köszönöm szépen!

 4. Hi! Wp The board discussed recently. Other times, if someone stuck a bit in the install, just paste this link your video. Now is not the first time I installed wp-t, but stuck to the thing the mysql-s. The video I tried on the basis that the trusted server to the wp-config. Failed. :) Thank you very much!

 5. Szia
  Sokszor próbáltam a wp telepíteni de soha nem sikerúlt a szerverre úgy feltennem hogy működjön.
  Fontos lenne
  A munkám egy része.

  1. Szia,
   Meg tudnád mondani, hogy mi okozta a problémát? (mit jelent az, hogy “nem sierült” ill. mit takar az számodra, hogy “működjön”. Próbálom másképp megfogalmazni: milyen fázisban akadtál el és pontosan milyen szituáció alakult ki. A lényeg az lenne, hogy reprodukálható legyen a hiba..)beállítani magadnak Ha valami nagyon specifikus és pl kapcsolódási adatokat is igényel, hogy segíteni tudjak akkor kérlek nyiss egy hibajegyet a support.hgrg.info-n.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">